dilluns, 5 de novembre del 2012

Camí

Les passes difoses sobre el terra recorren el camí fins a on em trobo, mai enrere.

La pols que s’aixeca quan camino, tanco els ulls i aleshores començo a córrer. L’espai es transforma en temps i aquest no existeix. Els batecs del cor ressonen en els músculs del meu cos; el dolor m’envaeix com les olors de l’entorn, la llum es difon en ombres, esteles i ràfegues tan intenses com la velocitat de les meves cames. No puc parar. El plaer del dolor és satisfacció, música insonora que m’evadeix de les mentides i només puc escoltar la realitat. M’agrada l’olor de l’aire, la flaira que travessa les valls seguint el cabal del riu fins arribar al mar. L’herba, la humitat, la calor, les picades de mosquits, la suor. Puc sentir-ho, puc palpar-ho, puc percebre-ho. Existeix. La duresa de les pedres del camí, els calfreds, el pessigolleig a les puntes dels peus, la boira baixa, les gotes de pluja. És real. No m'importa. No penso, no somio, només crec.

8 comentaris:

  1. Que maco de creure. Jo crec en tan poques coses!

    ResponElimina
  2. Ben cert que és difícil de creure, per això m'agrada sortir a córrer o fer qualsevol esport a l'exterior, perquè em permet de creure en mi mateix i en el que m’envolta, si més no, per un instant. Moltes gràcies pel teu comentari Helena.

    ResponElimina
  3. El contacte amb l'entorn, i sobretot amb la natura, ens fa millors sempre. I ens empeny a creure en el món i en nosaltres mateixos. És una alenada d'aire fresc, com aquest text.

    ResponElimina
  4. Un passeig per un lloc així bé de gust. He fet una volteta pel teu blog i m'han agradat molt les teves fotos

    ResponElimina
  5. Moltes gràcies Mireia, m'alegro molt que t'agradi!

    ResponElimina
  6. Muchas gracias Luis. La foto está tomada en "Isle of Wight", al sureste de Inglaterra. Es un lugar que vale la pena de viajar si tienes la posibilidad y te interesa la geología y/o paleontología. Puedes ver otra imagen de la isla en la entrada Aventureros, tomada sobre "The Needles". Ambas imágenes coincidieron con el día del "Round the Island Race", una carrera bastante conocida de regatas.

    ResponElimina